Puskás-Dallos házaspár együtt a színpadon: "Az elmúlt öt év" című darabban játszanak

A Puskás-Dallos házaspár, Peti és Bogi, a Karinthy Színházban fogják megosztani a színpadot a romantikus Az elmúlt öt év című musicalben. A mindennapi életben is jól kiegészítik egymást, de most a színpadon is egy csapatként lépnek fel.

Peti és Bogi a gyereknevelés mellett most egy újabb közös projektben vesznek részt, ami egyben szakmai kihívást is jelent számukra. Peti a Hot! magazinnak elmondta, hogy szeretik a munkát haza vinni, különösen, ha olyan projektekről van szó, amelyek a szerelem témáját dolgozzák fel.

A házaspár különleges egyensúlyban él a mindennapokban, amit a színpadon is kamatoztatnak. Peti szerint Bogi a stréber, ő pedig a lazábbik fél, ami jól kiegészíti egymást, és ez teszi őket sikeres párossá.

Az Az elmúlt öt év című darabban egy szétesett házasság történetét jelenítik meg, amit mindketten nagy izgalommal várnak. Bogi számára különösen fontos ez a lehetőség, mivel régóta vágyott arra, hogy a színházban is kipróbálhassa magát. Peti már tapasztaltabb ebben a műfajban, de számára is nagy élmény, hogy kicsit kiszakadhatnak a hétköznapi szerepkörből, és ismét a színpadon állhatnak.