Puskás-Dallos Bogi bemutatta kisfiát

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első gyermeke, Ábel tavaly szeptemberben jött a világra. Az énekesnő a közösségi médián keresztül osztott meg fotókat, amelyeken először látható a kisfiú arca.

Puskás-Dallos Bogi Instagram-oldalán egy sor családi fotót tett közzé, amelyek májusban készültek. A közzétett képek között két olyan is akad, ahol Ábel arcát is megmutatja, aki feltűnően hasonlít zenész édesapjára. A családi pillanatokat bemutató fotók az énekesnő Instagram-bejegyzésében tekinthetők meg.

Az énekesnő nemrégiben egy interjúban is beszélt arról, hogy az anyaság milyen változásokat hozott az életébe. Ábel egy igazi mosolygós baba, és bár Bogi eddig többnyire csak olyan fotókat osztott meg róla, amelyeken nem látszott teljes egészében a csöppség arca, a minap kivételt tett, és nyilvánosságra hozta a kisfiú arcát is. Az X-Faktor korábbi mentora a legfrissebb bejegyzésében azokat a fotókat szedte egy csokorba, amelyeket májusban készített vagy készítettek róla. A fiatal édesanya többek között az edzéséről, otthona kertjéről és pár mutatós virágcsokorról is posztolt, de a követők tetszését leginkább azok a képek nyerték el, amelyeken férjével, Puskás-Dallos Petivel és szerelmük gyümölcsével látható. Az RTL is kiemelte, hogy az énekesnő szemmel láthatólag imád édesanya lenni, és büszkén mutatta meg Ábel arcát a májusi fotó összefoglalójában.