Osváth Zsolt 17 kilót fogyott négy hónap alatt

Osváth Zsolt, a tartalomgyártó és étteremtulajdonos, a Best magazinban számolt be arról, hogy közel négy hónapja döntött az életmódváltás mellett. Egyik napról a másikra határozta el, hogy változtat, és azonnal felkereste edzőjét, hogy segítsen neki a fogyásban. Heti öt edzésre íratta be magát, ami jelentős változást jelentett korábbi, heti két edzéses rutinjához képest.

Az első három hét különösen nehéz volt számára, hiszen korábban gyakorlatilag egész nap evett, és a társasági események is az étkezés körül forogtak. Kezdetben alig mert otthonról kimozdulni, nehogy kísértésbe essen, csak az edzőterem és az éttermei között ingázott. Minden este kajával álmodott, és még a nemrég nyitott lángosozójában is meg tudta állni, hogy egy fél lángosnál többet ne egyen.

Osváth Zsolt elmondása szerint korábban szénhidrátot szénhidráttal evett, de edzője segítségével sikerült megváltoztatnia az étrendjét. Mára már nem is kívánja annyira a korábbi kedvenceit, és az emberek is észreveszik rajta a változást, ami nagyon jólesik neki. Bár azt mondja, hogy az egészsége is fontos, de elsősorban azért csinálja, hogy jól nézzen ki. Belül mindig egy kövér fiú marad, és az is lehet, hogy lesz még kövér, de most élvezi, hogy nem liheg, ha lépcsőn kell felmennie, látszanak a hasizmai, és ismét szeret öltözködni.

A tartalomgyártó-étteremtulajdonos további hat kiló fogyást tervez, majd izmosodni szeretne. Bár maximalistaként sosem lesz teljesen elégedett, élvezi a jelenlegi állapotát.

Az elhatározásra akkor jutott, amikor épp egy nehéz időszakot élt meg, hiszen komoly pereskedésbe keveredett néhány hónappal ezelőtt. Az a gondolat járt a fejében, hogy szeretne úgy tükörbe nézni, hogy sovány és izmos. Nagyon szigorú diétát követett, ami többségében húsból és zöldségekből állt, reggelire zabot evett joghurttal, gyümölcsöket és zöldségeket, vacsorára pedig fehérjeturmixot fogyasztott.

Kiemelte, hogy jól esik neki, hogy mások is észreveszik rajta a változást, sőt kiderült, hogy Manuel fel sem ismerte őt 17 kilóval kevesebb formában. Azonban őszintén bevallotta, hogy a fogyásban őt nem az egészsége motiválta, hanem az, hogy mit lát a tükörben. "Szívesen mondanám, hogy az egészségem miatt vágtam bele, meg hogy rendben legyen a vérnyomásom, esetleg hogy sokáig élhessek, de én csak jól akarok kinézni" - vallotta be.