Ördög Nóra és lánya, Mici közös divatélményei

Ördög Nóra, a népszerű műsorvezető, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy gyermekei számára emlékezetes eseményeket szervezzen. Különösen fontos számára az anya-lánya idő, amit rendszeresen tölt Micivel, legutóbb például egy exkluzív divatbemutatón vettek részt.

Ördög Nóra két gyermekével kapcsolatban elmondta, hogy fontosnak tartja a minőségi együtt töltött időt, amikor külön-külön is foglalkozhat velük. Úgy véli, hogy gyerekei különösen értékelik ezeket az alkalmakat, amikor csak egy szülő és egy gyermek van együtt. A közös programok mellett a műsorvezető hangsúlyozza az egyéni figyelem jelentőségét is.

A divat iránti szeretetet lánya is örökölheti, hiszen Ördög Nóra beszámolója szerint Mici már önállóan válogatja össze ruháit, és jó ízléssel teszi ezt. A műsorvezető büszke gyerekeire, akiknek ízlése eddig nem okozott meglepetéseket.

Ördög Nóra saját stílusáról is nyilatkozott, elismerve, hogy a stylistok általában olyan ruhákat választanak számára a műsorokhoz, amelyek illeszkednek az egyéni ízléséhez. Ritkán fordul elő, hogy olyan öltözéket kelljen viselnie, ami nem tetszik neki, sőt, szeret kísérletezni a divattal.