Opitz Barbi merész videóval hódít az Instagramon

Opitz Barbi, az X-Faktor egykori győztese, nemrégiben egy igen merész videót osztott meg Instagram-oldalán, amelyen láthatóan bátran rázza a fenekét a kamera előtt.

2023-ban Opitz Barbi élete viharos fordulatokat vett: a kapcsolata hullámzó volt, többször is összejött és szakított párjával, Serleg Alberttel, ami családi konfliktusokhoz is vezetett. Az énekesnő elmondása szerint ezek a történések lelkileg megviselték, és még most sem éli felhőtlenül az életét.

Azonban az idei évben úgy döntött, hogy a zenére és karrierjének építésére szeretne koncentrálni, és ennek érdekében több tartalmat is tervez megosztani a közösségi médiában. Az elmúlt napokban több bátor képet és videót is közzétett, amelyeken formás alakját és kerek idomait mutatja meg mélyen kivágott felsőkben és miniszoknyákban.

A legújabb videójában Opitz Barbi egy testhez álló nadrágban twerkel, ami sokak számára meglepő lehet, tekintettel arra, hogy milyen merész tartalomról van szó. Az énekesnő ritmusérzékét és táncos képességeit is megcsillogtatja ezen a felvételen.