Marilyn Manson és Rose McGowan újra együtt?

Marilyn Manson shockrocker és Rose McGowan színésznő, a kilencvenes évek egykori álompárja, újra együtt vacsorázott Hollywoodban. Vasárnap este egy helyi hölgy beszámolója szerint a Bűbájos boszorkák egykori szupersztárjával töltöttek el néhány órát egy étteremben.

Manson, aki a botrányos párkapcsolatairól és zord külsőjéről ismert, 55 évesen is vonzza a nőket. Ő és McGowan Amerika egyik elsőszámú sztárpárjaként voltak számon tartva, még el is jegyezték egymást, de 2001-ben, a házasság előtt döntöttek a szakítás mellett.

A szakításukat követően azt nyilatkozták, hogy bár nagy a szeretet köztük, az életmódbeli különbségeik még ennél is nagyobbak.

A mostani találkozóról szóló beszámolóban a helyi hölgy azt írta Instagram posztjában, hogy meglepődött, amikor Manson-t teljes sminkben és bőrszerkóban látta az exével, vagy annak hasonmásával. A találkozó kapcsán felmerül a kérdés, hogy vajon mi lehet közöttük most, 23 évvel a szétválásuk után, és hogy mit szól ehhez Manson jelenlegi felesége, Lindsay Usich.