Lady Gaga cáfolja a terhességi pletykákat

Lady Gaga gyorsan reagált a terhességéről szóló híresztelésekre.

A hétvégén Lady Gaga húga, Natali Germanotta házasságot kötött, és az esküvőn készült lesifotók alapján több bulvárlap, köztük a Sun is felvetette a kérdést, hogy az énekesnő vajon várandós-e. Lady Gaga egy TikTok-videóban tisztázta a helyzetet, és határozottan cáfolta a terhességgel kapcsolatos pletykákat.

"Nem vagyok terhes, csak rosszul vagyok és sírok a konditeremben" – mondta Lady Gaga a videóban, amelyben úgy tűnik, Taylor Swift "Down Bad" című dalának egy részletét idézi. Az énekesnő ezzel egyértelműen jelezte, hogy nem vár gyermeket, és a felmerült találgatások alaptalanok.

Lady Gaga, aki annak ellenére sem mondta le a fellépéseit, hogy koronavírusos volt, húga esküvőjén vett részt a hétvégén. Az előadóról párjával, a 46 éves üzletemberrel, Michael Polansky-val érkezett az eseményre. Az esküvőn több lesifotó is készült az énekesnőről, aki egy fekete koktélruhában jelent meg az eseményen, majd egy világos estélyire váltott. A képek alapján sokan azt feltételezték, hogy hamarosan szülői örömök elé néz a pár.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb megállítsa a találgatásokat, később egy újabb videót is megosztott a közösségi oldalán, aminek leírásában ismét kiemelte, hogy nem vár kisbabát. Emellett a korábban Twitterként ismert X-en is megerősítette, hogy nem terhes.

A TikTok-videóban megjelent szöveg mellett Lady Gaga arra is buzdította követőit, hogy regisztráljanak szavazásra vagy ellenőrizzék, hogy regisztrálva vannak-e, egy könnyen használható weboldal, a www.headcount.org segítségével. Az énekesnő évek óta Michael Polansky üzletemberrel alkot egy párt, és a közösségi médiában is aktívan osztja meg gondolatait és érzéseit a rajongóival.