Till Attila felfedte: Kelen Anna babát vár

A TV2 Kincsvadászok című műsorának egyik szakértője, Kelen Anna várandós, ezt maga a műsorvezető, Till Attila árulta el.

A Kincsvadászok új évadának forgatása már javában zajlik, ahol Till Attila tölti be a műsorvezető szerepét. A tévés nemrégiben fedte fel, hogy az egyik szakértő, Kelen Anna gyermeket vár. A sikeres első évad után visszatérő show-ban olyan emberek jelentkezését várják, akik otthon régiségeket, antik tárgyakat őriznek, és ezeket szívesen bemutatnák a nagyközönségnek. Az első szériában a műkereskedők között Nagyházi Lőrinc, Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Molnár Viktor és a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás voltak, míg a szakértői feladatokat Megyesi Balázs és Kelen Anna látták el.

Kelen Anna az előző évad óta jelentős változáson ment keresztül, hiszen babát vár, és a terhessége már a vége felé közeledik. A művészettörténész augusztus végére van kiírva, így éppen hogy csak tudott igent mondani az új évadra. Till Attila a közösségi médiában beszélgetett a várandós szakértővel, aki elárulta, hogy ez a második terhessége, és a szülésnél az apa is jelen lesz, bár a baba nevét még nem hozták nyilvánosságra.