Június legizgalmasabb videójáték-megjelenései

A nyár első hónapja izgalmas időszaknak ígérkezik a játékiparban, számos várt cím érkezik a piacra, köztük akciódús lövöldözős, lenyűgöző szerepjátékok és egyedi horrorjátékok is.

A játékrajongók örömére a júniusi hónap nem csak a nyár kezdetét jelenti, hanem számos izgalmas videójáték megjelenését is magával hozza. Az év feléhez érve a megjelenések sora nem lassul, sőt, a nyári kínálat különösen izgalmasnak ígérkezik. Az Elden Ring rajongói már a játék első kiegészítőjére várnak, de más játékosok is találhatnak maguknak új kedvenceket, többek között egy ígéretes horrorjátékot is a Dear Esther alkotóitól.

A Destiny 2: The Final Shape kiegészítője, amely a tíz éven át tartó történetet zárja le, már elérhető, és a játékosok először kombinálhatják a Fény és Sötétség erejét, miközben új ellenségekkel és fegyverekkel néznek szembe.

A Killer Klowns from Outer Space: The Game egy aszimmetrikus horrorjáték, amely az 1988-as Gyilkos bohócok az űrből című horrorfilm alapján készült, és lehetőséget ad arra, hogy a játékosok a gyilkos bohócok vagy a túlélők szerepébe bújjanak.

A The Smurfs: Village Party egy vidám partijáték, ahol Törpapa világraszóló bulit szervez, és a játékosoknak meg kell hívniuk a törpöket, miközben Hókuszpók csínytevéseitől kell óvakodniuk. A játékban 50 minijáték várja a barátokat és családtagokat.

A Still Wakes The Deep egy első személyű narratív horrorjáték, amely egy olajfúrótornyon játszódik, ahol a főszereplő élet-halál harcot vív egy kegyetlen viharban, veszélyes környezetben és a sötét északi-tengeri vizekben.

A Five Nights At Freddy's: Help Wanted 2 a népszerű horrorkalandjáték-sorozat legújabb része, amelyben a játékosoknak egy vérfagyasztó étteremben kell túlélniük az éjszakát, miközben új helyszíneket és történetszálakat fedezhetnek fel minijátékok és kihívások segítségével.

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a 2022-es év egyik legjobb játékának kiegészítője, amely új ellenségekkel, felszerelésekkel és egy teljesen új helyszínnel bővíti az Elden Ring világát.

Végül a Riven, az 1997-ben megjelent díjnyertes játék remake-je, amelyben a játékosok egy összeomlás szélén álló civilizáció és rejtélyes szigetek világában oldhatnak meg bonyolult rejtvényeket, és fedezhetik fel a gonosz uralkodó és a lázadók történetét.