Jaskó Bálint nagy családról álmodik Horváth Sisa Annával

Jaskó Bálint, aki három lánytestvér mellett nőtt fel, szeretne feleségével, Horváth Sisa Annával egy nagy családot alapítani. A színész és felesége egyetértenek abban, hogy szeretnének egy csapatot alkotni a jövőbeni gyerekeikkel.

Szerelmük már hét éve tart, és Jaskó Bálint a Hazatalálsz című sorozat szereplőjeként a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt családalapítási terveikről. Elmondása szerint gyermekként is nagyon stabil élmény volt számára, hogy ahol megjelennek, az egy csapat, egy crew. Ezt az élményt szeretnék feleségével, Horváth Sisa Annával is megélni, és sok gyermeket szeretnének.

Jaskó Bálint hozzátette, hogy a népes családban való felnövekedés sokat segített neki az udvarlás és a randizás terén, és már tinédzserként sem érezte magát zavarban a lányok társaságában.

Jelenleg még csak két vizslával jelennek meg négyesben, de a színész elárulta, hogy feleségével már sok mindent átéltek együtt, és napról napra örül annak, hogy ő van mellette. Jaskó Bálint szerint a közös életük során egyre inkább erősödik a kapcsolatuk, és ez motiválja őt, hogy megküzdjön érte.

A színész végül megjegyezte, hogy házassága előtt nem minden kapcsolata tudta megadni neki azt, amire vágyott, és hangsúlyozta: „Nem mindegy, hogy hogy szeretik az embert”.