Béres Anett lenyűgöző alakja bikinis fotón

Béres Anett, a ValóVilág egykori versenyzője, két évvel ezelőtti komoly műtétje után teljesen felépült, és ezt egy bikinis fotóval is bizonyítja, amit közösségi oldalán osztott meg. A kép alatti kommentekben sorra érkeznek a dicsérő szavak, amelyek Anett kiváló formáját méltatják.

A valóságshow-ban megismert személyiség gerincét és bokáját rögzítették a sebészek egy hosszadalmas műtét során, majd a beültetett csavarokat egy későbbi beavatkozás keretében eltávolították. Anettnek hosszú időre, másfél évig tartó gyógyulási időszakra volt szüksége, amely alatt kényszerpihenőt tartott.

A Blikknek adott korábbi nyilatkozatában Anett részletezte, hogy a lábadozás idején sokat kellett feküdnie a szilánkosra tört bokája miatt, amit orvosa darabokból rakott össze újra. A felépülés során óvatosan, mankó segítségével kellett mozognia, úgy, hogy lába épphogy csak érintse a földet, de ne helyezzen rá súlyt. Mostanra azonban a közösségi médiában megosztott fotó alapján Béres Anett ismét ragyogó formában van, amit a gyógytornának és az edzéseknek köszönhet.