A meztelen modellek által bemutatott legjobb divatkiegészítők - A döbbenetes Isis Fashion Awards

A hollandiai Rotterdamban megrendezett Isis Fashion Awards díjátadón a meztelen modellek által bemutatott divatkiegészítők kerültek a középpontba. Az eseményen a kiegészítőtervezők munkáit díjazták, ahol a nyertesnek járó szobrot a Goudleeratelier Van Soest tervező vihette haza.

Az Isis Fashion Awards (IFA) 2024. június 1-jén, szombaton került megrendezésre. A nemzetközi divatverseny során a kiegészítőtervezők mutatták be terveiket a kifutón a közönség és a zsűri előtt. A zsűri tagjai között olyan neves személyiségek foglaltak helyet, mint Patricia Paay, Regilio Tuur, Maureen Powel, Carolien Ter Linden és Maik de Boer.

Az IFA az első olyan divatbemutató Hollandiában, amely kizárólag a kiegészítőkre összpontosít. A divatipar "underdogjainak" is nevezett kiegészítőtervezők gyakran érzik úgy, hogy munkájukat alulértékelik a ruhatervezők árnyékában. Az IFA azonban lehetőséget biztosít számukra, hogy a közönség teljes figyelmét kizárólag a kiegészítőkre irányíthassák. A versenyen a tervezők 12-féle divatcikket mutathattak be, többek között cipőket, táskákat, szemüvegeket, ékszereket, órákat, harisnyákat, zoknikat, kesztyűket, sálakat, öveket, kalapokat és maszkokat.