Budapest legújabb luxusszállodája hamarosan fogadja vendégeit

Hamarosan megnyitja kapuit a Kimpton szállodalánc első kelet-európai egysége, a Kimpton BEM Budapest, melynek foglalási rendszere már elérhető, augusztus 1-től fogadva a vendégeket.

A Kimpton BEM Budapest, mint Budapest legújabb ötcsillagos boutique hotelje, az IHG Hotels & Resorts csoport tagjaként, a Kimpton márka első kelet-közép-európai egységét jelenti. A szálloda foglalási rendszere már működik, és tagsági kedvezménnyel lehet szobát foglalni augusztus 1-től kezdődően. A legkedvezőbb árú szoba 202 euróba (körülbelül 79 ezer forint) kerül, míg a csúcskategóriás "Observatory Suite" éjszakánkénti ára 1579 euró (körülbelül 620 ezer forint).

A Kimpton márka a világ számos nagyvárosában és üdülőhelyein üzemeltet szállodákat és éttermeket, több mint 80 szállodát és 86 éttermet, illetve bárt tartva fenn az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, a Karib-térségben, Ázsiában és Kínában.

A 127 szobás Kimpton BEM Budapest hotelben különféle gasztronómiai élmények is várják majd a vendégeket, többek között egy fine dining étterem, bár, specialty kávézó és egy skybar. Ezek a létesítmények nem csak a szálloda vendégei, hanem a komplexumban található irodaház bérlői számára is elérhetőek lesznek. Emellett a hotel rendezvény- és tárgyalótermeket, valamint bérelhető privát szobákat is kínál a fontosabb céges megbeszélésekhez és eseményekhez.