Weisz Fanni a léggömbök birodalmában

Weisz Fanni, a gyönyörű modell, egy varázslatos utazáson vett részt Lufiországban, ahol léggömbökből épült világot csodálhatott meg.

Weisz Fanni gyermeki álmok földjén járt, amikor ellátogatott Lufilandbe, ahol egy egész világ kerekedett ki léggömbökből. Az egykori szépségkirálynő egy lufiból készült kisbusz előtt pózolt, ami láthatóan nagy hatással volt rá, de nem csak ez az egy alkotás ragadta meg a figyelmét. Lufiországban a világ számos jellegzetes nevezetességét is megformálták, természetesen léggömbökből készülve.

A modell, aki az alkotás terén sem idegenkedik a kihívásoktól, nemrégiben testvérével együtt vásárolta meg élete első saját otthonát. Ebben az új otthonban egy háromgenerációs családi házat hoztak létre, ahol Weisz Fanni számos munkafolyamatot saját kezűleg is elvégzett.

Weisz Fanni elárulta, hogy aktívan részt vett a felújítási munkálatokban, és kipróbálta magát több területen is. Például csempézésben próbálta ki magát, és általánosságban is szeretne mindenhez hozzájárulni, hogy megtanulja, hogyan kell azokat a feladatokat elvégezni. Kíváncsisága a festékkeverés és a csempe glettelés iránt is nagy, bár elismeri, hogy ezek a feladatok nem mindig könnyűek.