Veréb Tamás a sürgősségin kötött ki

Veréb Tamás, a Puskás musical 100. előadásának előestéjén komoly térdfájdalmak miatt került sürgősségi ellátásra, de a fellépést nem mondta le.

A Puskás Ferencet megformáló színész, Veréb Tamás egy váratlan egészségügyi problémával szembesült a Puskás musical fontos előadása előtt. Térdfájdalma miatt sürgősségi ellátásra szorult, de a 100. előadást nem volt hajlandó lemondani. "Különleges nap volt, nemcsak a darab szempontjából, hálás vagyok, hogy átélhettem. De két nappal korábban egy komoly térdfájdalomra ébredtem, és persze egyből szaladtunk az ügyeletre" – emlékezett vissza a kellemetlen eseményre. Az orvosok még nem állapították meg a fájdalom okát, és egy MRI-vizsgálat is vár rá.

A színész elmondása szerint a színpadra lépés után mindenki alkalmazkodott a helyzethez, és bár kínzó fájdalmat érzett, a sürgősségin sem fordult meg a fejében, hogy lemondja a fellépést. "Büszkén mondhatom, hogy soha nem hagytam ki még egy koncertet, vagy előadást sem. A sürgősségin is azt éreztem, hogy nincs arra esély, hogy lemondjam" – mondta Veréb Tamás, aki hozzátette, hogy a közönség szeretete minden fájdalmat elmulasztott.

Veréb Tamás nevetve jegyezte meg, hogy bár már 30 éves "öreg színésznek" tartja magát, eddig még sosem kellett lemondania egyetlen előadását sem. Azonban tudatában van annak, hogy előfordulhatnak komolyabb egészségügyi problémák, amelyek miatt kénytelen lesz távol maradni a színpadtól.