Szakított VV Valen és Dorka

Eddig tartott a ValóVilág 12 két játékosának, VV Valennek és Dorkának a románca. A beköltözés estéjén kezdődött szerelmük gyorsan véget ért.

Amilyen gyorsan lobbant fel a szerelem, olyan hamar ért véget VV Valen és Dorka kapcsolata. A ValóVilág 12 versenyzői már az első napon egymás iránt érdeklődtek, és a kapcsolatuk annyira komolyra fordult, hogy még a gyerekvállalás is szóba került közöttük. Azonban a közelmúltban problémák merültek fel közöttük, Dorka például nem nézte jó szemmel, hogy Valen más női játékost, Verát becézgeti.

A feszültségek hatására a pár úgy döntött, hogy jobb lesz, ha befejezik a kapcsolatot. Dorka kifejtette, hogy Valen flörtölése, akár viccből történik, akár nem, neki fájdalmat okoz. Ezt követően a riportszobában elmondta, hogy úgy határoztak, barátok maradnak, de úgy, hogy tényleg csak barátok.

Valen is hasonlóan nyilatkozott a szakításról. Elmondása szerint ők ketten most egy határvonalat húztak, és nem szeretné, ha tovább erőltetnék a kapcsolatot. Úgy érzi, hogy a szakítás mindkettejük számára a legjobb döntés volt. "Ott áll, ahol a part szakad, vár arra, hogy visszatérjek, de én már nem akarok, mert tudom, hogy ez neki sem, nekem sem lenne előnyös" – magyarázta a srác.