Tompos Kátya és Rudolf Péter régi felvétele került elő

Egy 2010-es felvétel került elő, amelyen Tompos Kátya és Rudolf Péter látható a Beugró című műsorban. A felvétel különleges jelentőséggel bír, tekintettel arra, hogy Tompos Kátya nemrég hunyt el.

Tompos Kátya, aki 41 éves korában, évekig tartó küzdelem után múlt hét pénteken távozott az élők sorából, a gyilkos kórral vívott harcát követően. A színésznő hosszú ideig titkolta betegségét, de végül nyilvánosságra hozta, hogy daganatos. A gyógykezelésének finanszírozására többféle módon is gyűjtést szerveztek, amelynek köszönhetően össze is jött a szükséges összeg, ám a kezelést már nem tudta megkezdeni.

Tompos Kátya sokoldalú tehetsége miatt többen is megemlékeztek róla az elmúlt napokban. Peller Mariann és Kamarás Iván is kiemelte, mennyire nagy veszteség érte a színházi szakmát. A színésznő prózai, zenés, drámai és humoros darabokban egyaránt otthonosan mozgott, és kiválóan improvizált is. A Beugró című műsorban is megmutatta tehetségét, amikor 2010-ben vendégszereplőként részt vett a Novák Péter vezette adásban.

A most előkerült felvétel a Beugró egyik játékából, a zsebszövegből származik, ahol Tompos Kátya Rudolf Péterrel együtt szerepelt. A felvételen egy hipochonder beteget alakított, ami sajnos a valósághoz fájdalmasan közel áll. A Beugróban elhangzott mondatai, mint például "Tudom, hogy meg akarsz nyugtatni, de én tuti, hogy beteg vagyok, hidd már el!" - most már más megvilágításba kerülnek.