Eltűnt Németh Fanni: a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Napok óta nem ad életjelet magáról a 16 éves Németh Fanni, akit a székesfehérvári rendőrök nagy erőkkel keresnek. A lakosság segítségét kérik az eltűnt sárbogárdi lány megtalálásához.

A fiatal lány 2024. május 18-án hagyta el engedély nélkül a székesfehérvári gondozási helyét, és azóta nem tudni, hol tartózkodik. A rendőrség által eddig végzett kutatások nem hoztak eredményt.

Németh Fanni körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő vörös hajú. Jellegzetessége egy virágmintás tetoválás, ami a bal lábán húzódik a bokától a combig. Szemüveges, és eltűnésekor barna és fekete csíkos hosszú szoknyát, pólót, valamint fekete masnis papucsot viselt.

A rendőrség felhívása szerint, aki felismeri a képen látható lányt, vagy információval rendelkezik jelenlegi tartózkodási helyéről, az ne habozzon jelentkezni. A bejelentéseket személyesen a rendőrkapitányságon, a 06-22/541-600-as telefonszámon, a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, vagy a 112-es díjmentes segélyhívón várják.