Riley Keough befejezte édesanyja, Lisa Marie Presley posztumusz memoárját

Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley egyetlen lánya, 2023 januárjában hunyt el, szívmegállás következtében került kórházba, majd később vékonybélelzáródásból eredő szövődmények okozták a halálát. Most a People magazin számolt be arról, hogy elkészült a néhai énekes-dalszerző posztumusz memoárja, amit a lánya fejezett be.

Presley 2022-ben kérte fel Riley Keough-t, hogy segítsen neki befejezni a könyvét, de sajnos tavaly elhunyt, így a színésznőre hárult a feladat, hogy lezárja édesanyja történetét. Presley élete mérföldköveit és az ezekkel kapcsolatos érzéseit különböző kazettákra rögzítette, így lánya az ő hangján hallgathatta végig mindazt, amit szeretett volna papírra vetni. A memoárban szerepelnek részletek arról, hogy Presley hogyan élte meg apja, Elvis Presley elvesztését, hogyan küzdött meg a függőségével, és milyen érzésekkel volt házasságai kapcsán.

A könyv leírásában olvasható, hogy a "From Here to the Great Unknown" egy anya és lánya közös munkájának eredménye, amely során megpróbálták meggyógyítani egymást. Riley Keough a következőképpen nyilatkozott a memoárral kapcsolatban: "Kevés embernek adatott meg, hogy tudja, ki is volt valójában az anyukám, azon kívül, hogy Elvis lánya volt. Szerencsés voltam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, az önéletrajzának kiadásra való előkészítésén dolgozni kiváltság volt, de egyben keserédes is. Olyan izgatott vagyok, hogy megmutathatom anyukámat a legsebezhetőbb és legőszintébb formájában, remélem, ezáltal az olvasók is ugyanúgy megszeretik majd őt, ahogyan én."

A memoár az Egyesült Államokban 2023. október 15-én fog megjelenni.