Polgár Árpád szerint a kétlaki élet mentette meg a házasságukat

Polgár Árpád azzal viccelődött, hogy ha nem élnének kétlaki életet, már rég elváltak volna feleségétől, Polgár Tündétől. A változatosság fontos egy normális férfi számára, mondta a műkereskedő.

Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde nemrég érkeztek vissza Magyarországra az Egyesült Államokból, és a hazatérésükről beszéltek az RTL Reggeli című műsorában. Beszámolójuk szerint egy részeg férfi miatt 24 órás késéssel érkeztek meg Ferihegyre, ami különösen problémás volt, mivel Polgár Tündének sürgősen szemműtétje volt tervezve. A műtét azonban sikeres volt, így azóta újra jól lát.

A pár 2003 óta él kétlaki életet, Florida és Magyarország között ingázva. Polgár Árpád szerint ha egy helyen kellene élniük, valószínűleg megunnák egymást, és lehet, hogy már el is váltak volna. Úgy véli, a normális férfiak szeretőt tartanak, de ő helyette inkább a helyszínt váltja.

Polgár Tünde azonban humorral reagált férje kijelentésére, kijavítva őt, hogy nem váltak volna el, és hogy már 25 éve élvezi férje humorát, amelyre már immunis.

A beszélgetés során Polgár Árpád viccesen felajánlotta Nádai Anikónak, hogy legközelebb magukkal viszik Amerikába, mivel a műsorvezetőnő szeretne az Egyesült Államokba utazni. Polgár Tünde hozzátette, hogy Floridában jól fizetnek a takarításért, óránként 50 és 150 dollár között, ami átváltva 18-54 ezer forintnak felel meg. Nádai Anikó lelkesen vállalta, hogy szívesen takarítana náluk Amerikában.

A változatosság fontos Tündéék számára, ezért csak októberben térnek vissza Floridába, ahol nagy építkezésbe kezdtek egy titokzatos szigeten. A projekt még csak engedélyezési stádiumban van, és három-négy hónapba telhet, mire megkapják a szükséges engedélyeket. Árpád sejtelmesen megjegyezte, hogy októberre várható a visszatérésük, amikor is folytatódik az építkezés.