A Szoboszlai Dominik által inspirált menü már elérhető a McDonald's éttermekben

A magyar válogatott labdarúgó, Szoboszlai Dominik nevével fémjelzett Domi Mekis kedvence menü mostantól kapható a hazai McDonald’s éttermekben.

A Domi Mekis kedvence elnevezésű menü egy borsos bundás pácolt csirkemellel készült szendvicset (McCrispy), közepes méretű sültkrumplit, chilis majonézt és egy választható ízű shake-et tartalmaz. Az ételcsomag ára 3330 forint a McDonald’s éttermekben, míg az ételrendelő alkalmazásokon keresztül 3830 forintért érhető el.

Az ajánlat június 4-től kezdődően érvényes, a készletek erejéig vagy visszavonásig. Fontos megjegyezni, hogy a különleges menü nem áll rendelkezésre a Budapest Parkban található és a Budapest Eiffel téren ideiglenesen működő McDonald’s egységekben.

A McDonald’s korábban reklámszerződést kötött Szoboszlai Dominikkal, a magyar válogatott csapatkapitányával, és május elején már beszámoltunk arról, hogy a menü milyen elemeket foglalhat magában. A menü tartalma: egy McCrispy, egy közepes sültkrumpli, egy 0,4l-es shake választható ízben, és egy chilis-majonézes szósz. Szoboszlai a menü leleplezésekor vaníliás shake-et választott, így ezt a kombinációt ajánljuk kipróbálásra. A menü kalóriatartalma nagyjából 1100 kalória, ami egy kemény edzés után megfelelő mennyiségű energia visszapótlására elegendő lehet.

A chilis-majonézes szósz, amelyet "Szoboszlai gólpasszának" is neveznek, az egyetlen új elem a menüben. A szósz megosztotta a véleményeket; van, aki nem érezte túlzottan csípősnek, míg mások szerint erős utóízzel rendelkezik. A McCrispy szendvicsben a bors dominál, ami néhányak szerint erősebb, mint a szósz csípőssége. A szendvicsben lévő friss csirkemell és ropogós saláta pozitívumként emelhető ki, míg a sültkrumpli esetében ajánlott minél frissebben fogyasztani.

A vaníliás shake sűrű és édes ízével képes ellensúlyozni a szendvics és a szósz erős ízét. A gyorsétterem célja, hogy megbízhatóan stabil színvonalat nyújtson, és ezt a menü is hozza, bár a borsosság kivételével kevés újdonságot kínál. A Domi Mekis kedvence menü így egy stabil, de nem különösebben kockázatos választás a McDonald's kínálatában.