Kiszel Tünde piroskás júniusi köszöntése és edzés a lányával

A nyár hivatalos kezdetével Kiszel Tünde nemcsak legfrissebb naptárfotóját osztotta meg, hanem edzésről is posztolt, ahol lányával, Donatellával erősít.

A hétvége beköszöntével nem csak a meleg időjárás érkezett meg, hanem Kiszel Tünde is ünnepélyesen köszöntötte a nyarat. Instagram-oldalán keresztül mutatta be a rajongóinak a 2024-es júniusi naptárfotóját, ahol domináns piros ruhában, kis kosárral a kezében Piroska mesefigurájának jelmezében pózol. A naptárdíva a kép mellé egyszerűen csak annyit fűzött: "2024. JÚNIUS, PIROSKA" és megkérdezte követőit: "Nektek tetszik a JÚNIUSI kép?".

A rajongók lelkesen reagáltak a posztra, záporoztak a dícsérő kommentek, és volt, aki megjegyezte, milyen jól nézne ki Kiszel Tünde fekete hajjal. Ez a hónap nem csak Kiszel Tünde számára hozott mesés átalakulást. Oszvald Marika is beöltözött egy ismert mesekarakternek, gyereknap alkalmából ő Törpilla jelmezét választotta. A két híresség bejegyzései jól mutatják, hogy a mesevilág inspirációja nem ismer korhatárt.

A naptárdíva nemcsak a mesevilágban mutat példát, hanem a fitnesz terén is. Kiszel Tünde a lányával, Donatellával jár fitneszterembe, ahol személyi edzőjük, Szilárd Grünfelder irányítja az edzésprogramjukat. Tünde egy közösségi oldalán megosztott fotón látható, ahogy éppen erősít, és elárulta, hogy edzőjük a névnapjára egy óriás pezsgővel lepte meg, amit nagyon megköszönt. Az egészség és a külseje mindig is fontos volt számára, hiszen naptárak ezreit adja el rajongóinak, és a fotózáshoz elengedhetetlen, hogy remek formában legyen.

Az edzés ráadásul kiváló anya-lánya program, hiszen a híresség az önálló hírnévre törekvő kislányával együtt jár edzeni, így igazán minőségi időt tölthetnek együtt.