Keresztes Ildikó a Karib-tenger partján pihen

Keresztes Ildikó énekesnő a tavalyi év végén átesett agyműtétje után a Karib-tenger déli részén, Aruba szigetén tölti pihenését. A művésznőt tavaly novemberben operálták, miután daganatot találtak az agyában. A beavatkozás során a fülétől a homloka közepéig érő metszést ejtettek, hogy eltávolítsák a háromcentis tumort. Keresztes Ildikó csak nemrég beszélt nyilvánosan a megpróbáltatásairól, hangsúlyozva, hogy az elmúlt időszakban elsősorban a nyugalomra volt szüksége.

A műtét előtt az énekesnő gyengeséget érzett, de a sikeres beavatkozás után már jobban van. A lábadozás három hónapig tartott, amely során még lehajolnia sem volt szabad. Keresztes Ildikó a gyógyulási időszakot egyfajta ajándékként értelmezte, amely lehetőséget adott számára a pihenésre és a stresszmentes életre.

Az énekesnő jelenleg testileg és lelkileg is kiváló állapotban van, és a pihenésre koncentrál. A nyár beköszöntével úgy döntött, hogy elutazik, és Aruba szigetén tölti idejét, ahol a fotók tanúsága szerint nagyon jól érzi magát. "A Mennyországban vagyok" - írta a csodás tájról készült fotó mellé.