Kabai Andris a Házasság első látásra forgatásáról beszélt

Kabai Andris, a Házasság első látásra műsor korábbi résztvevője, bevallotta, hogy a forgatás során történtek olyan dolgok, amikért szégyelli magát.

A Szerencsekerék hatodik évadának indulása kapcsán Kabai Andris és volt felesége, Dávid Petra is megosztották tapasztalataikat a társkereső reality műsorban szerzett élményeikről. A páros nem érte el a műsor fináléját, és a kísérlet vége előtt döntöttek a válás mellett, azonban májusban közös fotóval ünnepelték a 11. házassági hónapfordulójukat.

Kabai elismerte, hogy a műsor forgatása során voltak olyan tettei, amelyeket ma már megbán. "Visszagondolva azért voltak olyan dolgok, amikért tényleg el kell magamat szégyellni. Most nem várok emiatt tapsot, de mindenesetre ez a mi közös élményünk volt, ez az egész hat hét, és rengeteg mindent tapasztaltunk és tanultunk belőle. Most meg már hogyha beszélünk erről, ezért nevetünk ezen. Ha valami átalakul már abba, hogy tudunk rajta nevetni és együtt nevetni, nem egymáson, akkor megérte" – nyilatkozta a vetélkedőben.

Korábban a közösségi médiában is kifejtette, hogy a műsor adásait visszanézve sajnálja, ahogy a "flörtölős sztori" kapcsán viselkedett volt feleségével. Kabai és Dávid Petra a Házasság első látásra kísérletéből sokat tanultak, és úgy tűnik, sikerült túllépniük a múltbeli nézeteltéréseken.