Halálos fenyegetések érték John Lennon fiát

John Lennon fia, Sean Ono Lennon halálos fenyegetéseket kapott, miután kigúnyolta Harry herceget. A 48 éves zenész nem rejtette véka alá véleményét, és idiótának nevezte a herceget, amiért szerinte megérdemli, hogy kigúnyolják a közösségi médiában.

Sean Ono Lennon a Blikk cikke szerint a közösségi médián keresztül osztotta meg, hogy több kegyetlen, halálos fenyegetést is kapott a herceg gúnyolása után. Egyik ilyen üzenetben a fenyegető Mark David Chapmanra, Lennon édesapjának gyilkosára utalt, aki 1980-ban lőtte le a legendás zenészt New York-i lakása előtt. A fenyegető azt írta, hogy Chapmannek "el kellett volna intéznie az apádat, mielőtt esélye lett volna arra, hogy életet adjon neked".

A fenyegetések ellenére Sean Ono Lennon nem tűnik megfélemlítve, és a közösségi médián keresztül továbbra is aktívan fejezi ki véleményét. Az X-en (korábban Twitter) közzétett bejegyzésében így írt: "3-4 halálos fenyegetést kaptam (...) Hurrá internet." Az idézett kommenteket azóta törölték, de az eset rávilágít a közösségi média sötét oldalára, ahol az emberek névtelenül is képesek másokat fenyegetni.