III. Károly király üzenete Lilibet hercegnőnek

Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet hercegnő a harmadik születésnapját ünnepli, és bár a királyi család viszálya miatt nem kaptak meghívást a kaliforniai születésnapi partira, III. Károly király mégis küldött egy ajándékot és üzenetet az unokájának.

A kis Lilibet hercegnő eddig csupán egyszer találkozott nagyapjával, a néhai Erzsébet királynő platina jubileuma idején, de III. Károly gondoskodott róla, hogy a jeles nap alkalmából küldjön neki egy ajándékot. Tom Quinn királyi szakértő szerint az uralkodó egy különleges ajándékot tartogat Lilibet számára, amelyet akkor ad majd át, ha a családi viszályok megoldódnak.

A Montecitóban megrendezett születésnapi ünnepségen Harry és Meghan számos híres barátot látott vendégül, köztük Katy Perry-t és férjét, Orlando Bloomot. III. Károly, noha nem volt jelen az eseményen, egy különleges üzenetet küldött unokájának, jelezve, hogy nem feledkezett meg róla.

Tom Quinn hozzátette, hogy III. Károly korábban György hercegnek egy kézzel készített fahintát adott, amelyre a kis herceg nevét vésték, és hasonlóan különleges ajándékot tervez Lilibetnek is, amint a családi viszályok elcsitulnak.