Hegedűs Csaba újra szerelmes

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorából ismert Hegedűs Csaba újra rátalált a szerelemre, miután a műsorban kötött házassága véget ért.

Hegedűs Csaba a "Házasság első látásra" valóságshow révén vált ismertté, ahol Gyöngyivel kötött házasságot. Habár a műsor fináléjában még úgy tűnt, hogy a pár együtt marad, később, idén májusban kiderült, hogy nem illeszkednek tökéletesen egymáshoz, így különváltak útjaik, de barátok maradtak. Csaba azonban nem sokáig maradt egyedül, hiszen hamarosan újra szerelmet talált.

Az új kapcsolat kezdete egy szoláriumüzletben vette kezdetét, ahol Csaba éppen festési munkálatokat végzett. Fanni, a jelenlegi párja, érdeklődött egy alkalmazottnál, hogy ki az a "fiatal, jóképű srác", majd megtudta, hogy Csaba nem csupán egy diák, hanem maga az üzlet tulajdonosa. Egy közös xboxozásra hívás után pedig már együtt is maradtak.

Csaba elmondása szerint korábbi tapasztalatai segítették abban, hogy tudja, mire kell figyelnie egy kapcsolatban. Beismeri, hogy vannak hibái, és több kapcsolatának kudarca után elkezdett változtatni, és elfogadni a párját olyannak, amilyen.

A házasságról alkotott véleményét is megosztotta. Bár az első házassága nem úgy sikerült, ahogy remélte, és ma már kevésbé bátor ezen a téren, a tapasztalatok nem tántorították el a házasság intézményétől. Fanni megismerése után már el tudja képzelni egy olyan esküvőt, ahol igazán ismeri és szereti a másik felet, és a család is részt vesz az örömben. A műsorban megélt szép esküvője jó élmény marad, így egyáltalán nem tántorodott el a dologtól, de nyilván valamivel óvatosabb lett.