A Hell Boxing Kings műsorvezetői

Az RTL csatorna bejelentette, hogy a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny műsorvezetői Gelencsér Tímea és Árpa Attila lesznek, akiket Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence fog Magyarországot képviselve kísérni.

Az ősz folyamán kerülnek majd képernyőre a Hell Boxing Kings meccsei, ahol a magyar sztárok is ringbe szállnak. Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence lesznek azok, akik Magyarországot képviselik majd a nemzetközi bokszversenyen. A selejtezők júniusban lesznek a DVTK Arénában, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti ősszel. A nézők izgatottan várhatják a küzdelmeket, amelyek az RTL-en lesznek láthatók.

A műsorvezetői feladatokat Gelencsér Tímea és Árpa Attila látják majd el. Árpa Attila nem ismeretlen a boksz világában, hiszen maga is részt vett a tavalyi Sztárbox versenyen, ahol a mostani versenyző, Brasch Bence ütötte ki. A Fókusz című műsorban tették közzé a hírt, amely így nem csak a versenyzők, hanem a műsorvezetők számára is izgalmas kihívást ígér. Gelencsér Tímea a TV2-től érkezik az RTL-hez, így ő is új arc lesz a bokszverseny kapcsán.

Gelencsér Tímea és Árpa Attila feladatai közé tartozik majd a felkonferálás, kommentálás, és esetleg interjúk készítése a nemzetközi verseny résztvevőivel. Gelencsér Tímea szerint ez a műsorvezetői karrierjében egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsorban, műsorvezető társsal kell majd képernyőn lennie, és izgatottan várja a kihívást. A műsorvezetőknek angolul és magyarul kell majd interjúkat készíteniük, ami Gelencsér Tímea szerint nem a nyelv miatt lesz kihívás, hanem a két nyelv közötti váltás miatt. Árpa Attila nyelvtudására is szükség lesz, mivel 10 országból érkeznek majd a versenyzők, és bár viccesen megjegyezte, hogy 14 nyelven beszél, valójában négy nyelven beszél folyékonyan, ami azért így is elég lesz a feladathoz.

A Hell Boxing Kings tehát nem csak a sportrajongóknak, hanem a szórakoztató műsorok kedvelőinek is kínál majd érdekességeket, hiszen a műsorvezetők és a versenyzők is ismert személyiségek a magyar közönség számára. Az RTL ezzel a bejelentéssel még több figyelmet kíván generálni a közelgő eseményre. Istenes Bence korábban azt mondta, úgy készül, mint egy olimpikon.

A versenyen indult volna Molnár Áron is, de vele nem tudtak megegyezni, és a színész Hajdú Péter producer személyével is gondja volt.