Flava Beach: Új néven és üzemeltetővel nyílik meg a BudaPart strand

A korábbi tervekkel ellentétben, de új üzemeltetővel és Flava Beach néven nyitja meg kapuit a BudaPart strandja a 2024-es szezonban. A strand megújult külsővel és friss gasztronómiai kínálattal készül fogadni a vendégeket.

A Kopaszi-gát mellett található strandon a látogatók sportolási lehetőségeket, élő zenét, minőségi street food kínálatot és izgalmas programokat élvezhetnek majd. Emellett tervezik, hogy a labdarúgó Európa Bajnokság mérkőzéseit is közvetíteni fogják a helyszínen.

A nyitás júniusban várható, azonban a pontos dátum még nem ismert, mivel az árvízhelyzet befolyásolhatja a terveket. A júniusi előszezonban a strand hétköznapokon térítésmentesen látogatható lesz, és a nyári főszezonban is jelentős árcsökkenés várható a belépők tekintetében a tavalyi évhez képest.

A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó Európa Bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve.

A strandot korábban a Kopaszi Gát Kft. adta ki, az üzemeltető pedig Koltai Róbert és Pogány Judit fia, Koltai Gábor volt, de a Sho Beach a napokban közölte, hogy nem nyit ki többet. A SHO Beach bezárását vasárnap jelentette be az üzemeltető a Facebook-oldalukon, és a posztban kiemelték, hogy ők is értetlenül állnak a döntés mögött, hiszen már az idei és a jövő évi nyitásról is folytak az egyeztetések. Azonban a bezárás helyett a strand Flava Beach néven, a BDPST Grouphoz tartozó Flava étterem szárnyai alatt nyit újra.

A BDPST Grouphoz köthető Flava Beach homokos partja júniusban megújuló külsővel, friss gasztronómiai kínálattal várja a régi és új vendégeit. Az új üzemeltető tervei szerint sportolási lehetőségek, nyári hangulat, élő zene, minőségi street food kínálat és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat. A nyáron a tervek szerint nagyszabású sportrendezvényeket rendeznek a területen, így a nagysikerű Öbölúszást is újra megrendezik.

A Flava Kitchen&More a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltségébe tartozik, aki a BDPST csoporton keresztül érdekelt a turizmusban. Tiborcz István korábban kifejtette, hogy nem jó, hogy Budapestet olcsó úti célnak gondolják, és szerinte az ötcsillagos szállodák átlagárait is fel kell emelni. A BDPST csoport egyik cégének, a BDPST Konceptnek pedig Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel az ügyvezetője, aki a Budapest Influencer Trip nevű MTÜ-s rendezvény egyik házigazdájaként is részt vett, amelynek keretében híres külföldi és magyar influenszereknek mutatták be a várost és környékét, különös tekintettel a BDPST egységeire.