Tragikus baleset az M3-as autópályán

Egy szörnyű autóbaleset következtében két fiatal férfi vesztette életét az M3-as autópályán, Karácsond közelében, amely mély gyászba borította az átányi közösséget.

Június 2-án történt a tragédia az M3-as autópályán, amikor is egy mikrobusz hátulról nekiütközött annak az autónak, amelyben a két átányi férfi utazott. A baleset a nagyfügedi pihenőhely közelében esett meg, amikor az áldozatok vissza akartak sorolni a sztrádára. A harmadik utas súlyos sérüléseket szenvedett, míg a mikrobusz sofőrje sértetlen maradt.

A helyi közösség tagjai mély gyászban vannak, hiszen a tragédia következtében több gyermek maradt árván. Az egyik elhunyt, Károly, aki családfőként ismert volt a településen, hét gyermeket hagyott hátra, és özvegye jelenleg is várandós a nyolcadik gyermekükkel.

A gyászolók között volt egy családtag is, aki elmondta, hogy Károly hamarosan ünnepelte volna harmincadik születésnapját, és Krisztiánnak, a másik áldozatnak is két gyermeket kell most nélkülöznie.

A helyiek szerint a tragédia óriási veszteség a családoknak, a házastársaknak és a gyerekeknek egyaránt. Egyikük kiemelte, hogy Károly legkisebb gyermeke sosem fogja megismerni saját apját.

Károly a helyi futballklub, az RFC Átány törzsszurkolója volt, a csapat mély fájdalommal búcsúzott el tőle, elvesztették egy barátjukat, testvérüket.

Jámbor Dénes, a település polgármestere is megrendülten nyilatkozott, kiemelve az ilyen fiatalon bekövetkezett halál értelmetlenségét. Az önkormányzat minden tőle telhető segítséget megad a hátramaradt családoknak, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot.