Kőgazdag Metta és a luxus értékelése

Dulin Metta, aki a Nagy Ő második évadából és a Kőgazdag fiatalokból is ismert, a Ripostnak beszélt arról, hogy bár szereti a fényűzést, fontosnak tartja az értékek és a vagyon méltányolását.

Dulin Mettát a Nagy Ő második évadában ismerhették meg a nézők, ahol Árpa Attila kegyeiért versengett, és azóta a Kőgazdag fiatalokban is feltűnt. A realitysztár gyakran költ milliókat külföldi utazásaira, különösen kedveli Dubajt. Dulin elmondta, hogy bár tudja, költséges az ízlése, de szülei mindig is arra nevelték, hogy értékelje, amije van.

"Engem egészen pici korom óta arra tanítottak a szüleim, hogy értékeljem, amim van. Nem kaptam meg ész nélkül mindig mindent, amikor csak kinyitottam a számat. Próbáltak arra tanítani, hogy akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem folyik ki a pénz a kezedből" – osztotta meg a fiatal nő a Riposttal.

Metta szerint fontos, hogy az ember tisztában legyen a dolgok valódi értékével és azt meg is tudja becsülni. A luxus és fényűzés szeretete mellett hangsúlyozza a mértékletességet és az egyensúlyt.

"Egy olyan balanszt kell ebben megtalálni, hogy tudnom kell, hogy a tárgyaim, az autóm, a napszemüvegem értem vannak, nem én vagyok értük, de helyén kell kezelni, hogy mit kellett tegyek, hogy meg tudjam teremteni ezeket" – mondta Dulin Metta, aki különösen vigyáz az autójára.

Metta elárulta, hogy bár óvja az autóját, nem riad vissza attól, hogy koszos kerékpárját vagy költözéskor kisebb bútorokat szállítson benne, még ha ez sérülést is okozhat. Jelenleg a tihanyi ingatlanját újítja fel, ami miatt gyakran költözik.

"Szerintem mindenki máshogy kezeli és értékeli a pénzt. Velem is meg szokott esni, hogy leejtem a napszemüvegemet, ami annyiba kerül, mint másnak a havi fizetése, vagy többe, viszont amikor leveszem, mindig a tokjába rakom vissza" – tette hozzá a tehetős fiatal.