Borízű hang #174 [rövid]: Napozási tippek Gyurcsány Ferencnek és egyéb érdekességek

A 444 podcastjának legújabb epizódja számos témát érint, többek között Gyurcsány Ferenc napozási szokásaitól kezdve a futókacsa-hazugságokon át a porzsáktagadókig. Az előfizetők már szombat hajnalban hozzájuthatnak a teljes verzióhoz, míg a többiek kedden hallgathatják meg ingyen a rövidebb változatot.

A podcast legújabb részében először is a Kevesek Megoldása Mozgalomra és a Bodrog Pártra való szavazás lehetőségeit boncolgatják, valamint a készülődést a vitára Pekárnéval. A hallgatók megismerhetik Winkler Róbert tuti tippjeit Gyurcsány Ferencnek, és elgondolkodhatnak azon, hogy hol tartana az ország, ha Korom Mihály lenne a miniszterelnök.

A nyári időszakot és az uszodai élményeket is érintik, beleértve az érthetetlen napozást és a majompofára sülést, valamint a naptej használatának fontosságát. A futókacsa-hazugság és a futókacsabérlés is terítékre kerül, ami különösen érdekes téma lehet a hallgatók számára.

A podcastban szó esik arról is, hogy nem szabad hotelekért pénzt fizetni, példaként említve a Saliris Egerszalókot és a Gresham presidential suite-ot. A "Fuck vanlife" kifejezéssel pedig a Mandarin Oriental a Szentgyörgy-hegyen kapcsolatos véleményeket fejtik ki, és a balatoni ingatlanlufi jeleit is megvitatják.

A múltidézés sem marad el, 1985 Balatonboglárról és Uj Péter halászlevéről, valamint a kecskesajtos salátáról körtével szóló emlékekről is hallhatnak a hallgatók. Az öreg punkok Los Angeles-i találkozójáról, a Negative Approach és Anti-Nowhere League együttesekről, valamint a 78 éves Neil Youngról is esik szó.

A podcastban felvetődik a kérdés, hogy a mai gyerekek hallgathatnak-e egyáltalán zenét, Justin Bieber "Baby" című dalának említésével, valamint egy Guardian-cikk hivatkozásával. A Tisztán a Cél Felé kistarcsai szála, a magyar hardcore infografikája, valamint a nagy magyar emberek és az ő kis településeik is terítékre kerülnek, például Szabadi Laci Csokonyavisontáról.

Végül, de nem utolsósorban, a porzsáktagadók veszélyes és hangos kisebbségként való bemutatása, a szerverszobában való kávézás elutasítása, valamint a digitális hajléktalanok, nomádok és lábon hajtók életmódja is szóba kerül.