Az MBH Bank támogatása az oktatásban

Az MBH Bank stratégiai együttműködést kötött a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnáziummal, hogy elősegítse a diákok versenyképes tudásának fejlesztését.

Az MBH Bank és a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium közötti stratégiai együttműködés célja, hogy a technikum diákjai a gazdasági szereplők által elismert tudást szerezhessenek. A bank 20 millió forinttal támogatja az intézmény innovatív oktatási tevékenységét, és aktívan részt vesz a diákok pénzügyi képzésében és tudatosságának fejlesztésében.

A pénzügyi támogatás mellett a partnerek együttműködésében kialakításra kerül egy magas minőségű, gyakorlatorientált pénzügyi oktatási modul, amely a tanulók számára versenyképes tudást biztosít majd. Kutas István, az MBH Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a gazdaság egyik meghatározó szereplőjeként kiemelten fontos számukra az új generáció igényeinek kiszolgálása és a fiatalok hatékony elérésének biztosítása. Az MBH Bank ezáltal jelentős mértékben járul hozzá a diákok piacképes tudásának megalapozásához.