A Madách Színház ünnepi előadással emlékezett a Mamma Mia! tizedik évfordulójára

A Madách Színházban megrendezett ünnepi előadással ünnepelte a Mamma Mia! című musical tizedik évfordulóját, ahol a régi és új színészek együtt léptek színpadra az ABBA slágereire.

A Mamma Mia! című sikerdarabot először 2014-ben mutatta be a Madách Színház Szirtes Tamás rendezésében. A hétfő esti jubileumi előadáson a múlt évtized főszereplői közösen ünnepelték a darab sikerét. A színházban hagyomány, hogy különleges előadásokkal emlékeznek meg a darabok évfordulóiról, mint például a József és a színes szélesvásznú álomkabát 300. előadásánál is történt.

A szereposztás minden tagja a színpadon volt, és a közönség lelkesedése különösen nagy volt, amikor olyan színészek léptek fel, mint Nagy Balázs, Stohl András és Sasvári Sándor, vagy amikor Hajdú Steve és Sáfár Mónika ikonikus duóját láthatták. Az előadás végén az összes Donna, Rosie és Tanya karaktert alakító színésznő az ABBA jellegzetes ruháiban jelent meg, és együtt énekelték a híres dalokat. Gallusz Niki különösen emelte az est hangulatát, amikor a közönség is csatlakozhatott a színészekhez a színpadon.

Szirtes Tamás rendező és színigazgató az előadást követő fogadáson az életörömöt emelte ki, mint a Mamma Mia! lényegét. Stohl András, aki a Mamma Mia! előadásban is szerepet kapott, jelenleg több tévés produkcióban is feltűnik, többek között a TV2-n hamarosan induló TV2 Titkok Ramónával című műsorban is látható lesz, amelyet Lékai-Kiss Ramóna vezet majd.