A Korál új énekessel, Kontor Tamással tér vissza

Évek óta nem csendültek fel Balázs Fecó emlékét idéző dalok, de most a Korál újra színpadra lép, Kontor Tamás énekessel az élen.

A Korál zenekar, melyet Balázs Fecó halála óta nem hallhattunk, újra koncertezni kezd. A legendás slágerek, mint a "Maradj velem!", "A csönd éve volt", és "Homok a szélben" ismét megelevenednek, ezúttal az egykori megasztáros, Kontor Tamás előadásában. Dorozsmai Péter, a Korál dobosa szerint ez egy nagy kihívás lesz a zenekar számára, hiszen nem tudhatják, hogyan fogadja majd a közönség a Fecó nélküli fellépéseket.

A döntést, hogy folytatják a zenélést, a Budapesti Operettszínházban rendezett Balázs Fecó emlékkoncert után hozták meg. Dorozsmai elmondása szerint életük nagy részét együtt töltötték zenéléssel, és nem akarták ezt abbahagyni. A koncerteken Fecó is "jelen lesz" képben és hangban, így a dalok új értelmet nyernek.

A zenekar tagjai néha nehéz érzelmekkel küzdenek a színpadon, de Dorozsmai szerint egy előadóművésznek nem szabad elrejtenie az érzéseit. Úgy véli, a dalok szövegei is új értelmezést kapnak, és amíg a közönség igényli, addig ők továbbadják Fecó örökségét.

Kontor Tamás kiválasztása természetes volt, hiszen Dorozsmai régóta ismerte és tisztában volt a képességeivel. Kontor a Tom-Tom stúdióban dolgozik hangmérnökként, és korábban már sok közös munkát végeztek. Dorozsmai kiemelte Kontor szakértelmét és zenészi hozzáállását, valamint azt, hogy Fecó is nagyra értékelte őt.