A Baldwin család valóságshow-ja

Alec és Hilaria Baldwin bejelentették, hogy valóságshow készül a családjuk mindennapjairól, amelyet a TLC fog rögzíteni és 2025-ben kerül majd adásba.

Alec Baldwin Instagramon keresztül osztotta meg a hírt, ahol a rajongókat meghívják otthonukba, hogy betekintést nyerjenek életükbe, beleértve a kihívásokat és a családi élet kaotikus pillanatait is. A 66 éves színész és felesége, Hilaria Baldwin, aki a beharangozó videóban szerepel mellette, a családi élet minden aspektusát meg kívánják osztani a közönséggel. "Meghívunk titeket az otthonunkba, hogy megtapasztalhassátok a hullámvölgyeket, a jót, a rosszat, a vadságot és az őrületet. Az otthonunk az a hely, ahol a legjobban szeretünk lenni" - mondta Alec a műsor beharangozó videójában, melyben pillanatokat is mutattak az otthoni életükből.

Alec és Hilaria 2012-ben kötötték össze életüket, és azóta hat gyermekük született: Carmen, Rafael, Leonardo, Eduardo, María Lucía, valamint Illaria. Alecnek van egy felnőtt lánya, Ireland, aki Kim Basingerrel kötött házasságából származik.

A Baldwin család valóságshow-jának pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de a bejelentés szerint a rajongóknak 2025-ig kell várniuk a premierre. A színésztől igencsak meglepő lépés egy családi valóságshow-ban való szereplés, tekintve a legutóbbi botrányát, mely során egy forgatás alatt éles fegyverrel találta el a film operatőrét, ezzel a halálát okozva. Az ügyben csaknem két hónappal ezelőtt hozott ítéletet a bíróság, a film kellékesét, Hannah Gutierrez-Reedet 18 hónap börtönre ítélte a bíróság.