Peller Mariann Tompos Kátyára emlékezett

Peller Mariann, a színésznő, élő adásban, elcsukló hangon emlékezett meg a nemrég elhunyt Tompos Kátyáról, aki mindössze 41 éves korában vesztette életét.

A Blikk információi szerint Tompos Kátya hosszú betegség után hunyt el május 31-én reggel. A Jászai Mari-díjas színésznő halálhírére több hazai híresség is megrendülten reagált, és közösségi oldalaikon fejezték ki részvétüket. Az RTL Reggeli hétfői adásában Peller Mariann és Szondi Vanda szólaltak meg a tragikus esemény kapcsán. Szondi Vanda elárulta, hogy eredetileg arról akartak beszélni, hogy összegyűlt a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére, de a szomorú hír érkezése miatt a műsorban végül csak megemlékezésre került sor.

Peller Mariann egy személyes történetet is megosztott a nézőkkel, amelyben elmesélte, hogy az egyetemi éveik alatt rendszeresen találkozott Tompos Kátyával, és már akkor is tisztában volt azzal, mennyire tehetséges volt a színésznő. "Egy törékenynek tűnő, ám nagyon erős lélek távozott a földi síkról. Én úgy hiszem, hogy Kátyának ez ilyen szempontból már valószínűleg megkönnyebbülés lehetett, az ő lelkének. De az amit ő a 41 éve alatt letett az asztalra, az egy csoda volt. Nagyon nagy küzdő volt. Nővérem osztálytársa volt, és nekem volt szerencsém négy éven keresztül odajárni hozzájuk, ott voltam rengeteg próbán, minden vizsgán gyakorlatilag. És látni ezeket az embereket és köztük Tompos Kátyát is felnőni, teljesíteni, megfelelni a saját küzdelmeibe egy nagyon picit belelátni... Ő egy tünemény volt, egy igazi tünemény és egy ritka nagy tehetség" – idézte fel Peller Mariann.