Gájer Bálint akupunktúrás kezelésen

Rendhagyó módon jelentkezett be Gájer Bálint énekes a közösségi oldalán, aki videójában tűkkel teli füleket mutatott, miközben egy akupunktúrás kezelésen vett részt. Az énekes elmondása szerint a stresszkezelés miatt döntött a természetgyógyászati módszer mellett, mivel érezte, hogy szüksége van a nyugalomra, amit ez a kezelés ígér.

Gájer Bálint hangsúlyozta, hogy az idegrendszerének kisimulása különösen fontos számára, mivel sok időt tölt hároméves kisfia mellett, aki igazi örökmozgó. Az énekes a gyermeknevelés kapcsán megosztotta gondolatait arról, hogy mennyire értékesek azok a közös pillanatok, amikor "látszólag semmit nem csinálnak", hiszen ezek a pillanatok is hozzájárulnak a gyermek fejlődéséhez.

A The Voice műsorában is feltűnt Gájer Bálint arról is beszélt, hogy korábban is gyakran volt otthon, de mostanra rájött, hogy a minőségi idő töltése a gyermekével minden másnál fontosabb. Az énekes számára ezek a pillanatok különlegesek és hasznosak, hiszen a gyermek így folyamatosan fejlődik.