Ungár Katalin és Jákob Zoltán válásának háttere

Ungár Katalin, Jákob Zoltán multimilliárdos vállalkozó exfelesége, ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, de most kivételesen beszélt korábbi házasságukról és annak végéről.

Ungár Katalin, aki eddig inkább a háttérben maradt, és nem hangoztatta, hogy Jákob Zoltán volt felesége, a Tények Plusz stábját fogadta otthonában, és beszélt a multimilliárdossal való házasságáról. Ungár Katalin két gyermeket szült Jákob Zoltánnak, és a munkájában is támogatta őt. Habár tizenkét éve váltak el, a válás után is együttműködnek, Ungár pedig továbbra is Jákob márkáival foglalkozik.

A körömbirodalom, amely kapcsolatuk alatt kezdett el épülni, akkor még nem mutatott jeleit a későbbi sikereknek. Ungár Katalin elmondása szerint a kezdetekben főként a családra koncentrált, de amikor a kisebbik gyermek másfél éves lett, önállóan kezdett dolgozni. Jákob Zoltán szabad kezet adott neki, és Ungár úgy érzi, hogy bebizonyította, jól végezheti a feladatát. Egyedül vitte az egyik márkát, amit szerinte nagyra tudott növelni.

A válás okáról csak tömören nyilatkozott Ungár Katalin. Elmondása szerint mindketten változtak az évek során, és ez a változás távolabb sodorta őket egymástól, mind értékrendben, mind gondolkodásmódban. Kiderült számukra, hogy nagyon különbözőek.