Halálos balesetek sorozata az országúton

Vasárnap hajnalban több tragikus közlekedési baleset is történt az ország különböző pontjain, több ember életét követelve. Karácsond térségében az M3-as autópályán két ember vesztette életét, amikor egy lassan haladó Suzuki próbált beilleszkedni a forgalomba, de nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt, ami következtében összeütköztek.

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a Suzuki roncsaiból, de sajnos két sérült életét nem sikerült megmenteniük. Az Agria Tv Facebook-oldalán közzétett információk szerint a baleset a hajnali órákban történt.

Ezen a reggelen nem ez volt az egyetlen tragédia. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 64-es számú főút 13-as kilométerszelvényében, Mezőszilas és Dég között egy gyalogost gázoltak el, aki a helyszínen életét vesztette.

További balesetek is történtek az ország más részein. Az M2-es autóút 42-es kilométerszelvényénél két autó ütközött, a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és a társhatóságok is a helyszínre érkeztek. Az M1-es autópályán Győr felé vezető oldalon, a 19-es kilométerszelvényénél négy személyautó karambolozott, a törökbálinti hivatásos tűzoltók végezték az áramtalanítást. Ugyanezen az autópályán, a 127-es kilométerszelvényénél Hegyeshalom felé ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó, a győri hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést.

A sorozatos balesetek rávilágítanak a közlekedési biztonság fontosságára és arra, hogy milyen létfontosságú a figyelem és az óvatosság az utakon.