A nap legfontosabb hírei – 2024.06.02.

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata megnyerte a Bajnokok Ligáját, míg a fővárosi politikai életben a listavezetők tévévitára készülnek. A Média1 információi szerint egy maszturbáló férfi felvételeivel próbálják lejáratni Magyar Pétert, a kormánypropaganda célpontját. A hatos lottó főnyereménye gazdára talált, Balog Zoltán ózdi díszpolgári címét pedig visszavonták. Kozák Danuta és Csipes Tamara a zaklatási botrány ellenére együtt versenyeznek, és Donald Trump börtönbüntetése ellenére is elnökválasztási ambíciókat dédelget.

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata ismételten bizonyította kiválóságát, ugyanis elhódította a Bajnokok Ligája trófeáját. A politikai színtéren a fővárosi listavezetők egy tévévitában mérik össze tudásukat, ami várhatóan heves csatározásokat hoz majd.

A Média1 értesülései szerint egy maszturbáló férfi felvételeit használja fel a kormánypropaganda, hogy lejárassa Magyar Pétert. A hatos lottó szerencsés nyertese pedig már viheti haza a főnyereményt, amely ezen a héten került kisorsolásra.

Balog Zoltán, aki korábban ózdi díszpolgári címmel büszkélkedhetett, most elveszítette ezt a megtiszteltetést, a díszpolgári cím visszavonásra került. A sportvilágban Kozák Danuta és Csipes Tamara, a zaklatási ügy középpontjában álló kajakosok, továbbra is egy csapatként versenyeznek.

A nemzetközi politikai életben Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke, börtönbüntetése ellenére is újra elnöki székért indulna a következő választáson.