"Senkinek sem kívánom ezt" - Zámbó Krisztián egy hónappal a balesete után sincs jól

Zámbó Krisztián, az énekes, aki több mint egy hónappal ezelőtt szenvedett biciklis balesetet, még mindig nehezen viseli a helyzetét, és bár a legnehezebb időszakon már túl van, fizikoterápiára kell járnia és lelkileg is megviseli a bezártság.

Áprilisban, az Ázsia Expresszről hazatérése után Zámbó Krisztián kórházba került egy biciklis baleset következtében. Az énekes komoly sérüléseket szenvedett: eltörte a könyökét és a csuklóját, valamint több bordája is megrepedt. Jelenleg is fizikoterápiás kezeléseken esik át, és bár állapota javulóban van, a bordáival még problémák adódnak. Emellett a bezártság és a tehetetlenség érzése is nehezen viseli meg lelkileg.

Krisztián a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a gyógyulása jó ütemben halad, de a sérülései miatt kénytelen volt több kilót felszedni, és a mozgásszegény életmód miatt ellustult. A kiszolgáltatottság érzése szellemileg és lelkileg is megviseli, ami miatt feszültebbé vált, és a munkavégzése is nehezebbé vált számára.

Az énekes elárulta, hogy a következő héten már tervezi, hogy edzőteremben is elkezd mozogni, és folytatja a gyógytornát. Azonban az alvás még mindig problémát jelent számára, rosszul alszik, ami miatt kevés energiája van. Krisztián szerint az ilyen állapotok lelkileg nagyon megterhelőek, és senkinek sem kívánja azt az érzést, hogy tehetetlennek érezze magát.

A nehéz időszak ellenére Krisztiánnak vannak tervei a jövőre nézve: szeretne kiszakadni a jelenlegi helyzetből, és elutazni a tengerpartra, hogy feltöltődhessen.