Magyar Péter általában hazudik - közölte Menczer Tamás

A Békemenet eseményén Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója válaszolt az RTL újságírója által feltett kérdésre, amely Magyar Péter állításaira vonatkozott.

Menczer Tamást a Békemenet során szólította meg az RTL újságírója, aki egy korábbi, Magyar Péter által tett kijelentésre kérdezett rá. Magyar Péter egy Partizán-interjúban állította, hogy Rogán Antal szerint a Vodafone-t nem üzleti okokból, hanem adatgyűjtés céljából vásárolták meg. Menczer Tamás meglepetését fejezte ki a kérdés kapcsán, és kijelentette, hogy a Békemeneten a békepártiak erejét mutatják meg, és hogy Magyar Péter nem érdekli.

A kommunikációs igazgató a kérdésre válaszolva kifejtette, hogy nem tudja, miről beszél az újságíró, majd hozzátette, hogy Magyar Péter általában hazudik. Menczer Tamás szerint Magyar Péter hazudott a politikai pályára lépés nem szándékozásáról, arról, hogy nem külföldről irányítják és finanszírozzák, valamint a családját védi, miközben valójában terrorizálta őket és tönkretette feleségét egy kiszivárogtatott hangfelvétellel. Menczer üzenetet is küldött Magyar Péternek és a háborúpárti baloldalnak, miszerint június 9-én legyőzik őket.