Kucsera Gábor: Újra a boldogság útján

A világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor három évnyi nehézség után újra boldognak érzi magát. A sportoló és felesége, Tápai Szabina kapcsolata válságba került, de a közös múlt és az erős érzelmek segítségével sikerült helyreállítaniuk házasságukat.

Kucsera Gábor a "Marsra magyar!" című sorozat forgatásán mesélt arról, hogy az elmúlt évek milyen kihívásokkal teli időszakot jelentettek számára. A kajakos elmondása szerint a 2008-as pekingi olimpia utáni csalódások és a kábítószer-fogyasztás miatt 2015-ben eltiltás is érte, ami mélypontra juttatta. Azonban a nehézségek ellenére sikerült újra megtalálnia önmagát és a boldogságot a magánéletében.

Kucsera elárulta, hogy a motivációs előadások és a Biblia olvasása jelentett számára segítséget a mélypontok leküzdésében. A sportolóként megszerzett képesség, hogy gyorsan túllépjen a csalódásokon, ebben az időszakban is nagy segítségére volt.

A forgatás során Kucsera egy olyan karaktert alakít, aki jelentősen eltér a valódi személyiségétől, ami kihívást és szórakozást is jelent számára. A sorozatban való szereplés mellett a magánéletében is új fejezet kezdődött: négy év után ismét kipróbálta a kajakozást, ami izgalmakkal és pozitív élményekkel töltötte el.

Kucsera Gábor most, hogy a magánélete rendeződött, újra boldogan és tele tervekkel tekint a jövőbe. A sportoló szerint azok, akikkel találkozik, észreveszik rajta a boldogságot, ami belülről árad. Kis híján elvált három gyermeke édesanyjától, Tápai Szabinától, ám most újra boldog lehet, miután nehéz éveket tudhat maga mögött. A világbajnok kajakozó és az exkézilabdázó néhány hónappal ezelőtt békültek ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük. Kucsera bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez, és bár két évig váltak, csak nem papíron, most örülnek, hogy végül nem adták be a válási papírokat.

Nagyon megváltoztam, jó kedvem van, három év után végre boldog vagyok, de ez a három év, ami mögöttem van, az kemény volt – mondta a Blikknek az egykori sportoló, aki versenyzőként tanulta meg, hogyan kell gyorsan túllendülni a mélypontokon. Nyilván egy időben elvitt az élet, főleg a rossz olimpiai szereplésem után. Azokban a dolgokban, amelyek motiváltak, éltettek, vakvágányra futottam és azt gondoltam, hogy a buli, az éjszakázás, meg a csajozás majd jó lesz nekem. És sajnos nem változtam sokat, nem lettem jó fiú a házasságom alatt. Ott is voltak hullámvölgyek, rossz periódusok és nekem kellett ez a három év, hogy megtaláljam újra azt az utat, amin most járok.