Borízű hang #174: Napozási tippek és a futókacsa-hazugság

Európai értelemben vett műsorunkban számos témát érintünk, a napozási tippektől kezdve a futókacsa-hazugságon át a porzsáktagadók veszélyeinek boncolgatásáig.

A Borízű hang legújabb adásában izgalmas témákat járunk körül. Elsőként a Kevesek Megoldása Mozgalom és a Bodrog Párt támogatottságának kérdéseit vitatjuk meg, majd Gyurcsány Ferenc napozási szokásaira adunk hasznos tanácsokat. Vajon hol tartanánk, ha Korom Mihály lenne a miniszterelnök?

A nyári időszakot az uszodában töltött napok és a naptej használatának fontossága uralja. Beszélünk a futókacsa-hazugságról és a futókacsabérlés lehetőségeiről is. Megtudhatjuk, miért nem érdemes hotelekért pénzt fizetni, és bepillantást nyerhetünk a Saliris Egerszalóki és a Gresham presidential suite világába. A balatoni ingatlanpiac lufijának jeleit is megvizsgáljuk, és felidézzük az 1985-ös Balatonbogláron történteket, ahol Uj Péter egy halászlevet és egy kecskesajtos salátát körtével fogyasztott el.

A szegedi halászléfesztivál cancelolását követően Azahriah koncertjének csúcspontjait elemezzük, majd összehasonlítjuk őt a Circle Jerks zenekarral. A rockzene öregedés és a Negative Approach, valamint az Anti-Nowhere League kapcsán is terítékre kerül. Neil Young 78 évesen is aktív, ami felveti a kérdést: vajon a mai gyerekek hallhatnak-e egyáltalán zenét?

A podcastunkban a Tisztán a Cél Felé kistarcsai szálát is kibontjuk, és a magyar hardcore zenét infografikán keresztül mutatjuk be. Szabadi Laci Csokonyavisontáról és Goebbels születési helyéről is szó esik. Végül a porzsáktagadók veszélyeire hívjuk fel a figyelmet, és a digitális nomádok, valamint a lábon hajtók világába is betekintést nyújtunk.

A műsorunkat a Közösség vagy a Belső kör csomag előfizetői már hallgathatják, a többiek kedden kapják meg a rövidített verziót. Csatlakozz közösségünkhöz, hogy Te is részese lehess ennek a színes és tartalmas műsornak.