Bencze Ilona és a görög családi kötelékek

Bencze Ilona, a Jászai Mari-díjas színművész, kisunokája és a munkája által érzi magát folyamatosan energikusnak és élettel telinek. Görögország iránti szeretetét nem a tengerpart, hanem a családja iránti vágy hozza felszínre, hiszen lánya és unokája ott élnek.

Bencze Ilona a Családi kör című magazinműsorban mesélt arról, hogy bár ritkán látja görögországi családját, minden egyes alkalom, amikor meglátogathatja őket, különleges számára. Egyetlen lánya, Gabriella görög származású férje miatt költözött Görögországba, és a színművész már alig várja, hogy ismét találkozhasson velük. Június közepén három hétre tervezik, hogy őt látogatják meg.

Bencze elárulta, hogy a lányával gyakran telefonálnak, és már többször felmerült, hogy nyár végén utazzon ki hozzájuk. Azonban a színművész próbafolyamata akkor kezdődik, lányaék pedig lakásváltásra és az iskolakezdésre készülnek, így nehéz összehangolniuk az időpontokat. Márciusban azonban egy hétre megkapta az unokáját, ami óriási élmény volt számára.

A szakmai sikerekről is szót ejtett Bencze Ilona, hiszen nemrégiben Pécsi Ildikó Emlékdíjjal ismerték el munkásságát. Ez a díj különösen fontos számára, mivel Pécsi Ildikó személyes jó barátja volt, és a díj a közös munkákra és élményekre emlékezteti.