Tompos Kátya megható üzenete Vajna Timinek

A magyar színművésznő, Tompos Kátya tragikus halála mély megrendülést okozott a hazai hírességek körében, köztük Andy Vajna özvegyének, Palácsik-Ráthonyi Tímeának is, aki megosztotta az utolsó üzenetet, amit a színésznőtől kapott.

Tompos Kátya, aki 41 éves korában hunyt el egy súlyos betegség következtében, szívszorító üzenetet hagyott hátra Palácsik-Ráthonyi Tímeának. A magyar hírességek és a színésznő kollégái, köztük Alföldi Róbert, Tóth Vera és Takács Nicolas is megható sorokkal búcsúztak tőle. Palácsik-Ráthonyi Tímea Instagram-történetében osztotta meg, hogy mennyire megrázta őt a hír, hiszen egyidősek voltak. "A szívem megszakad drága Kátya! Egyidősek voltunk..." - írta a posztjában.

Palácsik-Ráthonyi Tímea emlékezett az utolsó beszélgetésükre is, amely körülbelül két héttel ezelőtt történt. Tompos Kátya hálásan köszönte meg a segítséget, amit kapott, és arról írt, hogy szeretné, ha Magyarországon is elérhető lenne az az innovatív immunterápia, amelyet külföldön alkalmaznak, mivel otthon csak a kemoterápiát és a sugárkezelést ismerik. Tímea szerint Kátya ezt írta neki utoljára: "Lelkileg folyamatosan kapom tőletek és mindenkitől a szeretetet, megerősítést, és már emiatt is megérte ezen a világon lenni. Boldog vagyok."

A szomorú hírrel kapcsolatos bejegyzésében Palácsik-Ráthonyi Tímea kiemelte, hogy Tompos Kátyát örökre a szívükbe zárták, és így búcsúzott: "Nagyon hiányozni fogsz drága Tündérke". : article-1