Magyar Péter Margitszigeti Partijának Lemondása

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke által szervezett rendezvényt, amelyet a Margitszigeten terveztek megrendezni, váratlanul le kellett mondani a hirtelen jött heves esőzés és az ebből adódó áramellátási problémák miatt. Az eseményt nem tudták megtartani, mivel az elektromos vezetékek életveszélyessé váltak, és a szolgáltató cég nem tudta vállalni a szerződésben foglaltakat.

A fiataloknak szóló eseményen akár ezer résztvevőt is vártak, és az első ötszáz vendégnek welcome drink kupont ígértek. Azonban az időjárási körülmények miatt a szervezők kénytelenek voltak lefújni a rendezvényt. Magyar Péter eredetileg a Békemenet előtt hívta volna össze a fiatalokat egy közös kocsmázásra a szigeten.

A Margitszigeten másnap a Békemenet menetelése zajlott, ahol a 61 éves Orbán Viktor miniszzerelnök tartott kampánybeszédet a Nagy-réten. A rendezvény helyszínének biztosítását a rossz időjárás miatt le kellett mondani. A Talpra Magyarok Admin nevezetű közösségi oldalon közzétett bejegyzés szerint a rendezvényt a későbbiekben pótolni fogják, és erről tájékoztatják majd az érdeklődőket.

A Békemenet vonulása a Margitszigeten 11 órakor kezdődött a Lánchíd pesti oldalán, a menet 13 órakor indult meg, és a Széchenyi téren, az idősebb Antall József rakparton, a Jászai Mari téren és a Margit hídon keresztül érte el a Margitszigetet, ahol Orbán Viktor 15 órától mondott beszédet.