Dobó Ágiék harmadik gyermekét tervezik?

Dobó Ági és férje, Kis Csaba talán hamarosan bővíthetik családjukat egy kislánnyal, legalábbis a közösségi médiában megosztott bejegyzések ezt sejtetik. A színésznő egy aranyos videót tett közzé, amelyben az egyik kisfia a testvére kislányát ölelgeti, és a rajongók máris találgatják, hogy vajon a pár tervez-e harmadik gyermeket.

Dobó Ági Instagram-bejegyzésében utalt arra, hogy örülnének egy kislánynak a családban: „Tudom, tudom, nekünk is 'kell egy lány', nem kell írni, örülnénk is, de itt van nekünk ez a mini csoda, és a szülinapomra a tesómék intéztek egy még minibb copfosat is, szóval már így is nagyon kerek a történetünk..” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő.

A színésznő korábban már kifejtette, hogy szeretne még egyszer várandós lenni, és babaillatot érezni a házban. „Szeretném a fiaim legnagyobb vágyát is teljesíteni ezáltal…” – írta egyik követője kérdésére válaszolva, de azt, hogy mikor vagy egyáltalán vállalnak-e harmadik gyermeket, egyelőre nem tudja. Az biztos, hogy a rajongók izgatottan várják a híreket, és bíznak Dobó Ágiék családjának további bővülésében.