Blikk nyereményjáték: Utazási álmok válnak valóra

A Blikk játékának szerencsés nyertesei már tervezgetik, hogyan töltik majd el az egyenként 400 ezer forint értékű utazási utalványukat, amelyet a Budavár Tours biztosít számukra.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Banánból származó Szabó Jenőné Katalin még nem határozta el véglegesen, hogy hova utazik, de egy biztos: szeretne a lányával és az unokákkal közösen nyaralni. Katalin kilenc évvel ezelőtt utazott utoljára, és bár csak Erdélyben járt külföldön, lánya már tapasztaltabb, hiszen Görögországban is megfordult már. Ausztria és Horvátország is felmerült mint lehetséges úti cél, de nem zárkózik el a belföldi pihenéstől sem.

Balogh Éva, a fővárosból, már határozott tervekkel rendelkezik: az albán tengerpart felé veszi az irányt. Éva, aki korábban már járt Horvátországban és Olaszországban, nemrégiben fedezte fel Albánia vonzerejét egy buszos út ajánlója révén. Ő kifejezetten buszos utazást tervez, mivel nem szeret repülőre szállni, és már alig várja, hogy megoszthassa élményeit és fotóit a Blikk olvasóival.

Az egri Czakó Péter és élettársa, Soós Margit, egy gyógyfürdős pihenést terveznek, mivel Péter ízületi problémákkal küzd. Gyula és Hajdúszoboszló is szóba jött, mint lehetséges úti cél, ahol a nyereményből akár egy hetet is eltölthetnek. Margit minden hajnalban megveszi a Blikket, amit Péter már korán reggel olvas. A pár korábban is szerencsés volt a Blikk játékaiban, Margit már nyert egy 50 ezer forintos vásárlási utalványt.

A nyereményhírt telefonon közölték velük, amikor a Blikk munkatársa felhívta őket, és Pétert teljesen váratlanul érte a hír, hogy egy 400 ezer forintos utazási utalványt nyertek. A nyeremény tökéletes időzítésű, hiszen így méltóképpen ünnepelhetik meg júniusban a Péter napot.